fbpx

Booklet

CSBN Nutrition- more than diets - science, genetic tests&diets, personalized nutrition

previous arrow
next arrow
Slider

Booklet de Nutriție – White Edition și Booklet Vegan – sunt 2 agende nutriționale, 2 proiecte ample cu bază științifică din domeniile: medical, nutrigenetică și nutrigenomică, combinat cu rezultatele profesionale din cabinetul de Nutriție și experiența clinică din laboratorul de analize medicale.

 

Booklet Vegan – Alimentația vegană, nu presupune așa cum vedem prodigalitate de carbohidrati, excedent de lipide saturate, aport de proteina in cantități neglijabile. Produsul este conceput și pentru persoanele care vor sa slăbească. O alimentație vegană, presupune alimente și suplimente cheie, iar un stil de viață vegan corect echilibrat, sunt consecințele unei educații nutriționale.

 

Booklet de Nutriție – White Edition. Este dedicat în special persoanelor care vor să se mențină sau să slăbească prin adoptarea unui lifestyle sănătos și nu printr-o cură de slăbire. Procesul de slăbire sănătoasă, nu vine la pachet cu înfometare, post negru, pastile minune și shake-uri miraculoase! Începe de astăzi, de acum, nu de mâine sau luni, cu multă ambiție, determinare și acest Booklet. 
O greutate normoponderală, un stil de viata sănătos, sunt consecințele unei educații nutriționale.


Ce contine booklet-urile?

30 de meniuri complete (3 mese principale + 2 gustări), atent selecționate, nutrit̗ional echilibrate, după criterii știintifice, abundă în minerale s̗i vitamine:
⦁ imagini cu fiecare preparat, listă de ingrediente, mod de preparare explicit
⦁ preparatele necesită timp minim de gătire
⦁ conțin listă de ingrediente, agenda zilnică cu planificare
⦁ secțiunea CSBN Cuisine cu recomandări s̗i mod de gătire al diverselor preparate
⦁ ideal pentru un LifeStyle vegan (Booklet Vegan) și pentru slăbire (Booklet de Nutriție), menținere, pierdere în greutate pentru vegani, într-un mod sănătos 
⦁ o parte introductivă cu principii importante despre o nutriție echilibrată
⦁ informații utile despre fiecare grupă alimentară, vedetele nutriției optime, importanța procesului de masticație, cum să citești eticheta produselor; cele mai înșelătoare denumiri, obiceiuri sănătoase, port̗ii, mod de gătire recomandat, etc.
Acum poți să ai parte de energie, să te menții într-un mod sănătos, să scazi în greutate! Optimizează-ți stilul de viață! Hrănește-te după primul concept de educație Nutrițională Healthy Vegan Nutrition cu baze știintifice și după un concept de slăbire ideal realizat din combinația studiilor din domeniu medical, nutrițional, experiența din Cabinetul de Nutriție și din Laboratorul de Analize Medicale.

Afla ce rol are masticatia
Notiunea de portie
Cum sa citesti eticheta
Fotografii cu fiecare preparat pentru ca mancam cu ochii prima data
Preparate usoare si sectiunea de CSBN Cuisine cu retete si moduri de preparare
Agenda zilei – pentru o organizare perfecta cu lista de cumparaturi, activitate fizica, etc

Una dintre dorințele mele este de a ajuta oamenii, să aibă informaţii nutriţionale cu bază științifică, pentru a-i sprijini în drumul lor spre a-și atinge obiectivele.
Pentru a schimba modul de alimentație și stilul de viață, vei avea nevoie de sprijin și îndrumare, pe măsură ce vei pași în această călătorie minunată.