Sărbătorile de Iarnă, altfel!
Anul acesta, îți propun să spargi tiparele și să urmezi sfaturile unui Doctorand Nutrigenetician Specialist:
Sărbătorile reprezintă un motiv prielnic în care ne adunăm cu familia, ne revedem prietenii, ne bucurăm de zilele libere și ne încărcăm bateriile pentru următoarea perioadă.
Toată lumea se întreabă ce va pune pe masă de Sărbători… Din pacate, de cele mai multe ori se cumpără și se gătește de parcă ar fi Sfârșitul lumii, iar surplusul ajunge în coșul de gunoi!
Anul acesta, îți propun să spargi tiparele și să urmezi sfaturile unui Doctorand Nutrigenetician Specialist:
Cumpărături inteligente – nu faceţi stoc, pe principiul, poate voi avea nevoie
Alcatuiți meniuri pe zile
Gătit – cât mai sănătos, prăjitul în baie de ulei înlocuit cu gătitul la cuptor.
Nu serviți la aceeași masă: aperitiv, supă/ciorbă și fel principal. Și nici într-un caz și desert!
Aperitive diverse și colorate
Supe sau ciorbe delicioase
Friptură de pui sau vită sau porc
Sarmale cu multe legume, carne fără grăsime și orezul alb înlocuit cu orez brun sau roșu
Pentru Masa de Revelion, peștele sa fie vedeta
Fabulosul cozonac, care este gustos, dar plin de calorii: are nucă/mac, ouă, făină. Ei, bine, putem să-l consumăm dimineața, la micul dejun, cu un pahar de lapte sau cu o cafea
Prăjiturile, sau desertul, 1 bucată, maxim 2…
Limitați alcoolul și nu uitați să consumați și apă intre
Relaxați-vă, bucurați-vă de timpul liber, atmosfera feerică de Sărbătoare și de cei dragi!
V-am pregătit și o surpriză!
Înscrie-te la Newletter și vei primi, pe email „Booklet DELUXE Winter Edition vol IV 2021”, unde vei avea idei pentru Meniuri de Sărbători, sfaturi, idei cum să îți menții greutatea.
Enjoy!
Sărbători binecuvântate, cu multă sănătate și cei dragi alături!
Cu drag,
Drd. Nutrigenetician,
Carmina Stroia