fbpx

TERMENI DE UTILIZARE

CSBN Nutrition- more than diets - science, genetic tests&diets, personalized nutrition

TERMENI DE UTILIZARE

Portalul http://www.carminastroia.roweb isi propune sa ofere publicului in general, cunoasterea activitatilor pe care aceasta organizatie le realizeaza si produsele si serviciile pe care le ofera pentru dezvoltarea activitatii sale.

Utilizarea oricarei functionalitati a site-ului presupune acceptarea expresa si completa a conditiilor stabilite in prezentii termeni de utilizare, indiferent de conditiile speciale care se pot aplica unora dintre serviciile specifice oferite prin intermediul acestui site.

Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a face, in orice moment si fara notificare, corectari si sa actualizeze noile informatiile continute in pagina sa web sau in configuratia si forma ei de prezentare.

Pentru a mentine informatiile postate pe site actualizate, continutul acestora poate fi modificat, corectat, sters sau adaugat in orice moment, de aceea este recomandabil sa se verifice validitatea sau acuratetea acestora cu cele care vin din sursele oficiale.

PROPRIETATE INTELECTUALA, INDUSTRIALA SI FRAMES

Toate elementele care alcatuiesc site-ul precum si structura sa, design, codul sursa, precum si logo-uri, marci comerciale si alte semne distinctive care apar in acestea, sunt detinute de Marian Carmina Mariana II/ CSBN Nutrition, sau partenerii sai si sunt protejate de proprietatea intelectuala si industriala corespunzatoare.

De asemenea, imaginile si alte elemente grafice continute de site sunt protejate de proprietate intelectuala si industriala corespunzatoare

Proprietarul site-ului interzice in mod expres efectuarea de „framing“, sau utilizarea de catre terti a oricaror alte mecanisme care modifica designul, configuratia sau continutul site-ului nostru original.

Utilizarea continutului trebuie sa respecte licentierea lor speciala. Deci, utilizarea sa, reproducerea, distribuirea, comunicarea publica, transformarea sau orice alta activitate similara sau analoaga este strict interzisa fara permisiunea in scris si in prealabil a proprietarului site-uluiCarmian Stroia.

Reproducerea totala sau partiala a textelor si a continutului furnizat de site este autorizata, doar daca fiecare dintre urmatoarele conditii se indeplineste:

  • Se pastreaza integritatea continutului, documentele sau integritatea grafica
  • Se citeza in mod expres proprietarul site-ului ca sursa si originea acestora
  • Scopul utilizariitrebuie sa fie compatibil cu cel al site-ului si/sau cu activitatea proprietarului site-ului
  • Utilizarea in scopuri comerciale esteinterzisa in mod expres, la fel si distribuirea, comunicarea publica, transformareasau decompilarea sa

Orice alta utilizare trebuie sa ii fie comunicata proprietarul site-ului si autorizata in mod expres si in prealabil de catre acesta

În ceea ce priveste mentionarea produselos sau serviciilor de terti, proprietarul site-ului ii recunoastepe acestia ca detinătorii drepturilor de proprietate intelectuala, nesignificand mentionarea sau aparitia los pe site existenta de drepturi sau de raspundere asupra los, si nici aprobarea, sponsorizarea sau recomandarea lor.

Titularul acestui site declareaza respectul pentru drepturile de proprietate intelectuala si industriala a tertilor si daca considera ca site-ul nostru poate opera in contra acetor drepturi, va rugam sa ne contactati

RESPONSABILITATE

Proprietarul site-ul Web nu garantează absenta erorilor in accesarea site-ului, continutul sau, nici ca acesta este actualizat, desi proprietarulsite-ului va face toate eforturile, acolo unde este cazul, de a le preveni, corecta sau actualiza.

Atat accesul la site-ul Web, ca si utilizarea informatiilor continute in acesta este responsabilitatea exclusiva a utilizatorului.

Proprietarul site-ul Web nu este responsabil pentru continutul si informatiile stocate, spre exemplu, dar nu exclusiv, in forumuri, chat-uri,blog-uri, comentarii, retele sociale sau orice alte mijloace care permit tertilor sa publiceinformatii in mod independent in site-ul http://www.carminastroia.ro.

Cu toate acestea, proprietarul site-ului se pune la dispozitia tuturor utilizatorilor, autoritatile si fortelelor desecuritate, si va colabora in mod activ in retragerea sau, daca e necesar, blocarea tuturor continuturilor care ar putea afecta sau incalca legislatianationala, internationala sau drepturi sau moralitatea si ordinea publica. In cazul in care utilizatorul considera ca exista pe site-ul nostruvreu continut de acest tip, va rugam sa luati legatura cu proprietarul site-ului.

Proprietarul site-ul nu este responsabil pentru raspunsurile primite de la diferitele adrese de e-mail care apar pe site, astfel incat in niciun caz pot aparea efecte juridice obligatorii in legatura cu ele.

LINK-URI SAU HYPERLINK-URI

Link-urile continute pe site-ul nostru pot fi directionate catre un site de terta parte. Obiectivul acestor link-uri este de a facilita cautarea deresurse care pot fi de interes prin intermediul internetului. Cu toate acestea, aceste pagini nu apartin proprietarului site-ului, si nici nu face otrecere in revista a continutului lor si, prin urmare, proprietarul site-ului nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, informatiile sauserviciile care pot aparea pe acele site-uri care au caracter exclusiv informativ si in nici un caz nu implica nicio relatie intre proprietarul site-ului cu persoanelor sau entitatilor care detin acele continuturi sau cu proprietarii altor site-uri unde acestea se afla.

Link-urile catrehttp://www.carminastroia.rotrebuie sa respecte urmatoareleconditii:

  • Stabilirea unui link nu implica nici un acord, contract de sponsorizare sau recomandare din parteaMariana Carmian Mariana II/ CSBN Nutritioncu pagina ce mentioneaza link-ul.
  • Site-ul pe care apare hyperlink-ul nu contine informatii care sunt ilegale, discriminatorii, contrar principiilor etice sau a ordinii publice si nici nu exista continuturi care incalca drepturile tertilor.
  • Proprietarul site-ului poate solicita retragea unui link catre pagina sa web, fara a precizeze causa. In acest caz, site-ul de pe care s-a facut link-ul trebuie sa procedeze la stergerea lui imediata, indata ce primeste notificarea din partea proprietarului site-ului.
  • Nu este in nici un fel responsabil si nici nu garanteaza claritatea, precizia, fiabilitatea, corectitudinea sau moralitatea continutulul sau a serviciilor pe care proprietarul site-ului unde se afla hyperlink-ul poate oferi. Utilizatorul isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru consecintele, daunele sauactiunile care pot aparea datorita accesului la pagina web ce contine hyperlink-ul.
  • Site-ul pe care stabileste hyperlink-ul nu poate contine numele de brand, logo-ul, sloganul sau alte semne distinctive apartinandproprietarului site-ului, cu exceptia acelor semne care fac parte din hyperlink.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Pentru cazurile in care sunt colectate, prelucrate sau stocate date cu caracter personal se va face in conformitate cu Politica de confidentialitatepostate pe site si disponibila in partea inferioara a site-ului.

LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA

Legea aplicabila in caz de litigiu sau conflict de interpretare a termenilor din aceasta notificare juridica, precum si orice problema referitoarela serviciile acestui site, va fi legea romana.

Pentru solutionarea oricarui conflict care poate aparea in timpul vizitei site-ul sau utilizarea serviciilor pe care le poate oferi, proprietarulsite-ului si utilizatorul sunt de acord sa se supuna instantelor utilizatorului inregistrat , cu conditia ca acesta sa fie situat pe teritoriul roman si saactioneze ca un consumator. In caz contrar, prezentarea va fi in instanteleorasuluiTargu-Mures, Romania.

Plata si livrare

TERMENI

CLIENT: reprezinta persoana care acceseazaSITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

FURNIZOR – Marian Carmina Mariana II: pune la dispozitiaclientilormijloacelenecesare pentru introducerea datelor personale –  numele si prenume, adresa de e-mail si adresa de livrare;

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesariisite-ului de catre un client, ce intervine ca forma de comunicare intre furnizor si client;

CONTRACT: reprezinta o comanda confirmata de catrefurnizor, prin care furnizorul este de acord sa livreze clientului produse si servicii, la preturile, caracteristicile si termenele de livrare specificate in confirmarea comenzii, iar clientul este de acord efectueze plata acestora, conform prezentelor TERMENI SI CONDITII.

 

Plata comenzilorefectuate se poate face numerar la curierul care va livreaza comanda sau prin transfer bancar.

Livrarea se realizeaza exclusiv prin curier, in termen de minimum 24 de ore de la plasarea comenzii.

Plasarea unei comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor si a costurilor de transport, se considera CONTRACTintre client si furnizor – Mariana Carmina Mariana II si intra in vigoare de la momentul primirii mesajului de confirmare de catreclient, referitor la comanda sa.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.carminastroia.rose consideră valabile si in vigoare la momentul comercializarii acestora.

Conform Art.4 (1) al Ordonantei nr. 130/2000 din 31/08/2000, versiune actualizata la 27/12/2008, aveti dreptul sa notificati in scris si Mariana Carmina Mariana II ca renuntati la cumparare, farapenalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau produselor.

Consumatorul/clientul are dreptul de a denunţa unilateral contractul, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţişi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri catreconsumator sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora ( desigilate, cu urme de uzura sau notite, etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasiconditie ca la primire: sigilate,fara defecte, farainscieri.

În cazul exercitării dreptului de denunţare unilaterală a contractului de către consumator în condiţiile art. 7, societatea are obligaţia să ramburseze suma plătita de client r. Rambursarea sumei se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către client.

 Timpul de prelucrare si termenul de livrare poate sa difere in functie de disponibilitatea produselor, astfel pentru produsele aflate pe stoc, termen de livrare intre 1-5 zile lucratoare.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor www.carminastroia.ro, alterarea continutului site-ului, deturnarea continutuluilivrarilorcatreterti,etc) vor fi pedepsite conform prevederilor legale in vigoare.

! In momentul efectuarii unei comenzi, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.