fbpx

Termeni și condiții [OLD]

Created with Sketch.

Portalul http://www.carminastroia.ro web îşi propune să ofere publicului în general, cunoaşterea activităţilor pe care această organizaţie le realizează şi produsele şi serviciile pe care le oferă pentru dezvoltarea activităţii sale.
Utilizarea oricărei funcţionalităţi a site-ului presupune acceptarea expresă şi completă a condiţiilor stabilite în prezenţii termeni de utilizare, indiferent de condiţiile speciale care se pot aplica unora dintre serviciile specifice oferite prin intermediul acestui site.
Proprietarul site-ului îşi rezerva dreptul de a face, în orice moment şi fără notificare, corectări şi să actualizeze noile informaţiile conţinute în pagina să web sau în configuraţia şi forma ei de prezentare.
Pentru a menţine informaţiile postate pe site actualizate, conţinutul acestora poate fi modificat, corectat, şters sau adăugat în orice moment, de aceea este recomandabil să se verifice validitatea sau acurateţea acestora cu cele care vin din sursele oficiale.
PROPRIETATE INTELECTUALĂ, INDUSTRIALĂ ŞI FRAMES
Toate elementele care alcătuiesc site-ul precum şi structura sa, design, codul sursă, precum şi logo-uri, mărci comerciale şi alte semne distinctive care apar în acestea, sunt deţinute de SC CSBNDiet Precision NUTRITION SRL sau partenerii săi şi sunt protejate de proprietatea intelectuală şi industrială corespunzătoare.
De asemenea, imaginile şi alte elemente grafice conţinute de site sunt protejate de proprietate intelectuală şi industrială corespunzătoare.
Proprietarul site-ului interzice în mod expres efectuarea de „framing“, sau utilizarea de către terţi a oricăror alte mecanisme care modifică designul, configuraţia sau conţinutul site-ului nostru original.
Utilizarea conţinutului trebuie să respecte licenţierea lor specială. Deci, utilizarea să, reproducerea, distribuirea, comunicarea publică, transformarea sau orice altă activitate similară sau analoaga este strict interzisă fără permisiunea în scris şi în prealabil a proprietarului site-ului Carminaa Stroia.
Reproducerea totală sau parţială a textelor şi a conţinutului furnizat de site este autorizată, doar dacă fiecare dintre următoarele condiţii se îndeplineşte:
Se păstrează integritatea conţinutului, documentele sau integritatea grafică
Se citeza în mod expres proprietarul site-ului ca sursă şi origine a acestora
Scopul utilizării trebuie să fie compatibil cu cel al site-ului şi/sau cu activitatea proprietarului site-ului
Utilizarea în scopuri comerciale este interzisă în mod expres, la fel şi distribuirea, comunicarea publică, transformarea sau decompilarea să
Orice altă utilizare trebuie să îi fie comunicata proprietarul site-ului şi autorizată în mod expres şi în prealabil de către acesta
În ceea ce priveşte menţionarea produselos sau serviciilor de terţi, proprietarul site-ului îi recunoaşte pe aceştia ca deţinătorii drepturilor de proprietate intelectuală, nesignificand menţionarea sau apariţia los pe site existenţa de drepturi sau de răspundere asupra los, şi nici aprobarea, sponsorizarea sau recomandarea lor.
Titularul acestui site declareaza respectul pentru drepturile de proprietate intelectuală şi industrială a terţilor şi dacă considera că site-ul nostru poate opera în contra acetor drepturi, vă rugăm să ne contactaţi

RESPONSABILITATE
Proprietarul site-ul Web nu garantează absenta erorilor în accesarea site-ului, conţinutul său, nici ca acesta este actualizat, deşi proprietarul site-ului va face toate eforturile, acolo unde este cazul, de a le preveni, corectă sau actualiza.
Atât accesul la site-ul Web, ca şi utilizarea informaţiilor conţinute în acesta este responsabilitatea exclusivă a utilizatorului.
Proprietarul site-ul Web nu este responsabil pentru conţinutul şi informaţiile stocate, spre exemplu, dar nu exclusiv, în forumuri, chat-uri, blog-uri, comentarii, reţele sociale sau orice alte mijloace care permit terţilor să publice informaţii în mod independent în site-ul http://www.carminastroia.ro .
Cu toate acestea, proprietarul site-ului se pune la dispoziţia tuturor utilizatorilor, autorităţile şi fortelelor de securitate, şi va colabora în mod activ în retragerea sau, dacă e necesar, blocarea tuturor conţinuturilor care ar putea afecta sau încalca legislaţia naţională, internaţională sau drepturi sau moralitatea şi ordinea publică. În cazul în care utilizatorul considera că există pe site-ul nostru vreu conţinut de acest tip, vă rugăm să luaţi legătura cu proprietarul site-ului.
Proprietarul site-ul nu este responsabil pentru răspunsurile primite de la diferitele adrese de e-mail care apar pe site, astfel încât în nici un caz pot apărea efecte juridice obligatorii în legătură cu ele.

LINK-URI SAU HYPERLINK-URI
Link-urile conţinute pe site-ul nostru pot fi direcţionate către un site de terta parte. Obiectivul acestor link-uri este de a facilita căutarea de resurse care pot fi de interes prin intermediul internetului. Cu toate acestea, aceste pagini nu aparţin proprietarului site-ului, şi nici nu face o trecere în revistă a conţinutului lor şi, prin urmare, proprietarul site-ului nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru conţinutul, informaţiile sau serviciile care pot apărea pe acele site-uri care au caracter exclusiv informativ şi în nici un caz nu implică nici o relaţie între proprietarul site-ului cu persoanelor sau entităţilor care deţin acele conţinuturi sau cu proprietarii altor site-uri unde acestea se afla.
Link-urile către http://www.carminastroia.ro trebuie să respecte următoarele condiţii:
Stabilirea unui link nu implică nici un acord, contract de sponsorizare sau recomandare din partea SC CSBNDiet Precision NUTRITION SRL cu pagina ce menţionează link-ul.
Site-ul pe care apare hyperlink-ul nu conţine informaţii care sunt ilegale, discriminatorii, contrar principiilor etice sau a ordinii publice şi nici nu există conţinuturi care încalcă drepturile terţilor.
Proprietarul site-ului poate solicita retrăgea unui link către pagina să web, fără a precizeze causa. În acest caz, site-ul de pe care s-a făcut link-ul trebuie să procedeze la ştergerea lui imediată, îndată ce primeşte notificarea din partea proprietarului site-ului.
Nu este în nici un fel responsabil şi nici nu garantează claritatea, precizia, fiabilitatea, corectitudinea sau moralitatea continutulul sau a serviciilor pe care proprietarul site-ului unde se afla hyperlink-ul poate oferi. Utilizatorul îşi asumă responsabilitatea exclusivă pentru consecinţele, daunele sau acţiunile care pot apărea datorită accesului la pagină web ce conţine hyperlink-ul.
Site-ul pe care stabileşte hyperlink-ul nu poate conţine numele de brand, logo-ul, sloganul sau alte semne distinctive aparţinând proprietarului site-ului, cu excepţia acelor semne care fac parte din hyperlink.

LEGEA APLICABILĂ ŞI JURISDICŢIA
Legea aplicabilă în caz de litigiu sau conflict de interpretare a termenilor din această notificare juridică, precum şi orice problemă referitoare la serviciile acestui site, va fi legea romană.
Pentru soluţionarea oricărui conflict care poate apărea în timpul vizitei site-ul sau utilizarea serviciilor pe care le poate oferi, proprietarul site-ului şi utilizatorul sunt de acord să se supună instanţelor utilizatorului înregistrat , cu condiţia ca acesta să fie situat pe teritoriul roman şi să acţioneze ca un consumator. În caz contrar, prezentarea va fi în instanţele oraşului Targu-Mures, România.

Plata şi livrare
TERMENI
CLIENT: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat Termenii şi Condiţiile de Utilizare ale prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare, ce iniţiază şi finalizează o comandă.
FURNIZOR – SC CSBNDiet Precision NUTRITION SRL: pune la dispoziţia clienţilor mijloacele necesare pentru introducerea datelor personale – numele şi prenume, adresa de e-mail şi adresa de livrare;
COMANDA: reprezintă un document electronic, generat ca urmare a accesării site-ului de către un client, ce intervine ca formă de comunicare între furnizor şi client;
CONTRACT: reprezintă o comandă confirmată de către furnizor, prin care furnizorul este de acord să livreze clientului produse şi servicii, la preţurile, caracteristicile şi termenii de livrare specificate în confirmarea comenzii, iar clientul este de acord efectueze plata acestora, conform prezentelor TERMENI ŞI CONDIŢII.

Plata comenzilor efectuate se poate face prin numerar la livrare/cardul la livrare, plată cu cardul sau transfer bancar*.

Livrarea se realizează exclusiv prin Sameday Curier, în termen de minimum 48 de ore de la confirmarea comenzii/ confirmarea plății sau a avansului în cont. Taxa de curierat este de 15 lei.

  • Pentru serviciile personalizate, pentru care se optează ”Plata la livrare”, avansul perceput este de 50%, achitat fie cu cardul online sau prin transfer bancar, ulteriror, comanda fiind pregătită și expediată.

Plasarea unei comenzi online implica acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare, a preţurilor produselor şi a costurilor de transport, se considera CONTRACT între client şi furnizor – SC CSBNDiet Precision NUTRITION SRL şi intră în vigoare de la momentul primirii mesajului de confirmare de către client, referitor la comanda sa.
Toate preţurile aferente produselor şi serviciilor comercializate prin intermediul site-ului www.carminastroia.ro se consideră valabile şi în vigoare la momentul comercializării acestora.
Conform Art.4 (1) al Ordonanţei nr. 130/2000 din 31/08/2000, versiune actualizată la 27/12/2008, aveţi dreptul să notificaţi în scris SC CSBNDiet Precision NUTRITION SRL că renunţaţi la cumpărarea ”Booklet de Nutriție” și ”Booklet Vegan”, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau a produselor.
Consumatorul/clientul are dreptul de a denunţa unilateral contractul, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri către consumator sunt cheltuielile directe de returnare a produselor ”Booklet de Nutriție” și ”Booklet Vegan”.
Clientul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora ( desigilate, cu urme de uzură sau notiţe, etc.). Produsele returnate trebuie să fie în aceeaşi condiţie ca la primire: sigilate, fără defecte, fără înscrieri.
În cazul exercitării dreptului de denunţare unilaterală a contractului de către consumator în condiţiile art. 7, societatea are obligaţia să ramburseze suma plătita de client. Rambursarea sumei se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţării contractului de către client.
 Timpul de prelucrare şi termenul de livrare poate să difere în funcţie de disponibilitatea produselor, astfel pentru produsele aflate pe stoc, termen de livrare între 1-5 zile lucrătoare.
Orice tentativă de fraudă sau orice fraudă (cum ar fi dar fără a se limita la: accesarea datelor Clienţilor www.carminastroia.ro, alterarea conţinutului site-ului, deturnarea conţinutului livrărilor către terţi,etc) vor fi pedepsite conform prevederilor legale în vigoare! În momentul efectuării unei comenzi, Clientul declara că a luat cunoştinţă şi este întru totul de acord cu cele menţionate mai sus.

Poltică de Retur
Aplicabilitate – Dreptul de retur se aplică doar produselor ”Booklet de Nutriție” și ”Booklet Vegan”
comandate și plătite prin intermediul site-ului www.carminastroia.ro. În cazul Bookleturilor se rambursează valoarea produsului, din care se retin taxele de transport. Suma rambursata in urma returului va fi cea achitata de client la plasarea comenzii mai putin taxa de transport pentru livrarea initiala a comenzii catre client. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.
Conform legislaţiei în vigoare (ord. 34/2014 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţa – art 12, pct a) şi Directivei 97/7/CE a Parlamentului European şi a Consiliului din 20.05.1997 privind protecţia consumatorilor cu privire la contractele la distanţa – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul său de muncă prin distribuitori stabili nu pot fi denunțate unilateral. O dată produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.
Și având în vedere că produsele comercializate de carminastroia.ro sunt produse ce sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OG 34/2014, deoarece sunt produse personalizate și suplimente alimentare, servicii de nutrigenetică. Clientul nu mai este îndreptăţit la returnare decât în condiţiile în care, după desigilarea coletului, în colet va găsi alte produse decât cele comandate.
Excepţie de la această regulă o fac produsele care ajung deteriorate din motive de logistică de transport care pot fi returnate în termen de 14 zile de la primirea produsului.
Produsele deteriorate din comenzile anulate nu pot fi înlocuite cu alte produse decât printr-o nouă comandă plasată în magazinul online.
În cazul lipsei conformităţii a comenzii, situaţie în care carminastroia.ro va suporta contravaloarea transportului. 

Anularea comenzilor
In cazul pachetelor personalizate (dietă personalizată)/servicii de nutrigenetică intrate în lucru – aceasta presupune costuri de calcul, personalizare , ne rezervam dreptul de a reține avans din suma plătită la plasarea comenzii de 50%. Inclusiv serviciile de nutrigenetică pot fi anulate, dar așa cum se specifică în consensul genetic pe care clientul îl semnează, suma achitată nu se restituie.

DIRECT E-MAILING
Newsletter-ele SC CSBNDiet Precision NUTRITION SRL sunt transmise prin intermediul partenerilor specializaţi, astfel încât sunt asigurate confidenţialitatea şi securitatea informaţiilor.
Renunţarea la primirea Newslettere-lor de către Client sau Cumpărător se poate face în orice moment folosind link-ul de dezabonare din cadrul oricăror Newsletter. Renunţarea la primirea Newslettere-lor nu implică renunţarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

Opinia pacienţilor