fbpx

Teste genetice [OLD]

Created with Sketch.

Un nutriţionist care nu se va plia nutrigenomicii va fi ca un chirurg cu o sală ultramodernă dar care operează cu instrumente din 1800.

CE ESTE NUTRIGENETICA?

Nutrigenetica este ştiinţa de ultima generaţie care studiază modului în care caracteristicile genetice individuale afectează răspunsul la nutrienţi (relaţia dintre gene şi alimentaţie, propriul metabolism, mediul de viaţă şi predispoziţiile individuale). Adică, variaţiile genetice pot influenţa modul în care metabolizăm alimentele, astfel încât descifrându-ne bagajul genetic, se găsește răspunsul la întrebarea fiind, astfel, un rol important în determinarea regimului nutriţional care să funcţioneze în cazul fiecărui individ.

CE ESTE NUTRIGENOMICA?
Nutrigenomica studiază efectul alimentelor şi ai componenților lor asupra expresiei genelor – mai exact, legătura dintre expresia genelor şi absorbţia, metabolismul, eliminarea şi efectele biologice ale nutrienţilor.

Informaţiile oferite de nutrigenetica pot fi aplicate pentru optimizarea stării de sănătate, pentru slăbire, menținerea greutății, prevenţia şi ameliorarea unor afecțiuni, a căror stare este direct influențată de hrană.

În 2007, Prof. Dr. Keith Grimaldi a publicat un articol în revista ştiinţifică Nutrition Journal –

“Îmbunătăţirea managementului greutăţii corporale”, folosind informaţia genetică pentru a personaliza dieta. Acest articol a devenit ulterior un punct de referinţă pentru nutrigenetică.

DE CE SĂ ÎŢI DESCOPERI BAGAJUL GENETIC PRIN INTERMEDIUL UNUI TEST NUTRIGENETIC CSBN Nutrigene?

Pentru fiecare dintre noi suntem unici, unii poate vor să își atingă greutatea ideală, în timp ce alții vor doar să o mențină, alții vor o nutriție optimă pentru o calitate a vieții ridicată, alții în scop terapeutic sau prevențional, sau poate unii își doresc răspuns la modul în care metabolizează grăsimile, carbohidrații, glutenul, lactoza, alcool sau cafeina, dacă au fragilitate osoasă, dacă detoxifierea este optimă, sau care este necesarul de scor ORAC, pentru a ține departe afecţiunile oncologice; nevoile individualizate de micronutrienti, numărul de calorii dintr-o dietă, modul în care răspunde organismul la exerciţiul fizic, dacă au un somn odihnitor, comportamentul alimentar, etc

CUI SE ADRESEAZĂ TESTUL NUTRIGENETIC CSBN Nutrigene?

TESTul NUTRIGENETIC CSBN Nutrigene+ se recomanda persoanelor cu indice de masă corporală (IMC) mare, dificultate în menţinerea greutăţii ideale, carență de vitamina D, predispoziţie la boli cardiovasculare, carente de micronutrienti, predispoziţie la dislipidemii, suspiciune de intoleranţă la gluten, lactoza, detoxifiere deficitară, etc sau pentru a vă hrăni genele, pentru a abunda de energie şi vitalitate.

Cum se Efectuează Testul NUTRIGENETIC CSBN Nutrigene?
Simplu, în confortul casei tale! Se recoltează o probă de salivă, care va fi analizată în laboratorul genetic din strainate, se va extrage informaţia prin metoda PCR, iar în urma rezultatelor se va genera un raport care include informaţii despre bagajul genetic mostenitși modul în care organismul răspunde la anumite alimente în funcţie de variaţiile din ADN, dar şi ce alimente şi în ce cantităţi sunt indicate pentru bunăstarea personală.
Testul genetic CSBN Nutrigene+ include evaluarea nutriţională și o consultaţie post rezultate, în care vi se va explica rezultatele şi vi se va înmâna handbook-ul genetic

INFORMAȚII GENERALE DESPRE TESTUL GENETIC CSBN Nutrigene
Modalitate prelevare probe: din salivă
Disponibilitate test: online sau cu programare cabinet de Nutriţie CSBNDiet Precision NUTRITION
Mod de comandare a testului: direct online, sau prin plasarea unei precomenzi cu plata online la secțiunea Magazin
Modalități plată: 

Cabinet: INTEGRAL cash în sau prin virament bancar/cardul bancar online
Online: INTEGRAL prin virament bancar/cardul bancar online


Obiectul analizei: 35 de gene pentru alimentaţie, fitness, obezitate dovedite a avea impact în a scădea în greutate, a vă menţine greutatea normoponderala și pentru un lifestyle personalizat optim
Durată eliberare rezultat: 30-40 zile de la data predării probei recoltate
Rezultate teste: realizarea un profil genetic cu indicaţii detaliate şi precise
Raport de analiză:  în baza rezultatelor testului se va alcătui ghidul de lifestyle personalizat cu indicaţiile dietologice, nutriţia optimă, alimentația sănătoasa, recomandare de programe de exerciții fizice personalizate și dieta genetică pentru o perioadă de 30 zile.
Interpretare: Pacienții beneficiază după testare de interpretarea raportului de analiză de către mine, în calitate de Nutriţionist, specializat în Nutrigenetică şi Nutrigenomică
Programe personalizate de pierdere în greutate: Programele de pierdere în greutate, menţinere a greutăţii şi indiatiile de exerciții fizice – algoritmul power-endurance – sunt oferite de experţi în aceste domenii: nutriționiști, medici, traineri, ca urmare a idelungatelor teste şi studii cu baze ştiinţifice

Paşii de urmat pentru achiziţionarea unui test genetic
 
Solicită consiliere în vederea alegerii testului genetic potrivit nevoilor tale. Pentru aceasta te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail contact@carminastroia.ro
Acum eşti pregătit să comanzi on line: adăugă testul genetic dorit în coşul de cumpărături.
Plăteşte online cu cardul, sau cu ordin de plată (vei primi ulterior email de confirmare şi factura fiscală) în contul SC CSBNDiet Precision Nutrition SRL, IBAN: RO02BTRLEURCRT0590441601, deschis la banca Transilvania, sucursala Târnăveni contravaloarea testului genetic dorit (!) contul este in Euro, plata trebuie facută în euro.
*dacă doriți să efectuați plata în lei, se va face la cursul valutar al zilei, după ce vă voi furniza factura proformă, pentru a știi exact suma pe care o ai de achitat.
Descarcă şi completează cererea pentru testul genetic şi instrucţiunile de recoltare a salivei
În aproximativ 2-3 zile lucrătoare vei primi kitul de recoltare din partea CSBNDiet Precision Nutrition SRL prin curierat rapid
Recoltează saliva conform instrucţiunilor
Expediază către CSBNDiet Precision Nutrition SRL kitul cu eprubetele recoltate, împreună cu cererea completată şi semnată și după ce ați luat legatura cu mine pentru a-ți pune la dispoziție un curier.
În termen de aproximativ 30-40 zile veţi primi prin e-mail raportul de interpretare al testului genetic solicitat, rezultatul original de la laborator.
În baza rezultatelor testului genetic, îţi voi alcătui un handbook genetic, pentru 30 zile, CADOU pentru un stil de viaţă optim, pentru perfect croit după profilului tău genetic! (pentru testele indicate in Consesul Genetic)
Felicitări pentru că ai ales CSBN Diet Precision Nutrition!
 


Opinia pacienţilor